Máté mesesarka

Nemrég költöztünk a mostani lakásunkba, és életemben először kell gyerekszobát berendeznem (leszámítva azokat az eseteket, mikor gyerekkoromban a saját szobám meg a szomszéd gyerekekét rendeztem át állandóan).

Úgy fogtam hozzá, hogy átgondoltam, milyen funkciókra lenne benne szükség. Máté egyelőre még a mi szobánkban alszik, de lassan 1 éves lesz, és nemsokára szeretnénk átköltöztetni a saját szobájába. Annak érdekében, hogy ott lehessen vele aludni, míg meg nem szokja, vagy ha beteg, vagy ha az egyik nagyi itt alszik, mert vigyáz rá, szerettem volna, ha van egy felnőtt ágy is a gyerekszobában. Először kanapét akartam venni, de rájöttem, hogy egy csomó helyet fölöslegesen elfoglalna, és csak ritkán használnánk. A feladat tehát az volt, hogy úgy tegyek be egy ágyat a szobába, hogy az napközben is “hasznos” darab legyen.

Ekkor jött az ötletem, hogy mesesarkot csinálok belőle! Egy olyan helyet, ahol lehet Máténak mesét olvasni, odavackolva magunkat, vagy csak simán játszani valamit. Ahonnan nem esik le, ahová és ahonnan szabadon fel- és lemászhat kedvére. Ami egy meleg, vidám, barátságos hely, a szobának egy különleges sarka.

Most készültem el vele, és gondoltam, megmutatom Nektek a végeredményt, hát, ilyen lett. Remélem, szeretni fogja! 😉

(A képeket telefonnal csináltam, ha lesz nálam rendes gép, teszek fel “rendes” képeket is róla.)

Comments

 1. Imádom!!! 🙂

  Kedvelés

 2. :)))))) szupi! Máté még fel sem fogja milyen klassz Szülei vannak! GratuMami! 🙂
  A fél szobát hiányolom. 🙂 ugye majd arról is teszel fel képet? 🙂 (bocsi, ha akaratos vagyok)

  Kedvelés

 3. TÜNDÉRI !!!!!!! Ez jutott először eszembe ,mikor megláttam 🙂

  Kedvelés

 4. Szuper ötlet, szuper kivitelezés. Mi is épp most tervezgetjük a gyerekszobát, majd küldök róla képet ha elkészül:) A fán a kis lények a te műveid?

  Kedvelés

 5. szuperjo!!!

  Kedvelés

Trackbacks

 1. […] a mesesarkot megcsináltam ebben a szobában, és írtam róla, hogy mi volt a koncepcióm, megígértem, hogy a szoba többi részéről is […]

  Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: