gyerekszáj album Karácsonyra

gyerekszáj album ajándékba 1

Immár hagyomány az aranyhalon, hogy minden évben megosztom, milyen saját készítésű ajándékkal leptük meg Karácsonykor a családtagjainkat. Valami olyasmivel, aminek létrejöttéhez a gyerekeknek is közük van, és ami a gyerekekre emlékezteti a megajándékozottakat. Tavalyelőtt kézlenyomatot, tavaly festett virágcserepet kaptak és ezek nagy becsben is vannak tartva mindenhol.

Az idei ötletem alapjául az szolgált, hogy mi azóta írjuk folyamatosan nagyobbik fiunk, a most 4 éves Máté aranyköpéseit, mióta elkezdett beszélni. Mára már talán több, mint száz ilyen kis mini szösszenet van a mappában, ami egészen mostanáig csak virtuálisan, a számítógépünkre mentve létezett. Első lépésként fogtam ezt a listát és kiválogattam belőle a legjobb 30-40 történetecskét, majd a töménytelen mennyiségű fotónkat átpörgetve (ez persze több órás művelet volt) mindegyik szöveghez válogattam egy valamilyen módon kapcsolódó képet.

gyerekszáj album ajándékba 2a

Aztán már csak el kellett menni kinyomtatni ezeket a fényképeket, venni néhány albumot, beleragasztani a fotókat és beleírni a szövegeket. Nem mondom, hogy nem vett igénybe sok időt, de, rengeteget, mert ragaszkodtam hozzá, hogy kézzel írjam mindet és összesen 7 album készült.

gyerekszáj album ajándékba 3

gyerekszáj album ajándékba 4

De megérte, mert hatalmas kacagások közepette olvasták el a megajándékozottak, és én is örülök neki, hogy Máté vidám kis gyermeki mondatai most már így is fennmaradnak az utókor számára…

gyerekszáj album ajándékba 5

gyerekszáj album ajándékba 7

gyerekszáj album ajándékba 6

Comments

  1. awwww. nagyon tetszik, az ötlet, és a megvalósítás is, és mennyire profik a képek! le a kalappal.

    Kedvelés

  2. Fantasztikus ajándék 5let, olyan Gabis kivitelezéssel – a szó legjobb értelmében 🙂 Ennél szebbet, szívmelengetőbbet nem kaphatnak a nagyszülők.

    Kedvelés

  3. Gabikam, le a kalappal! 🙂 lopom. majd, par ev mulva, de lopom. 🙂

    Kedvelés

Hozzászólás