fekete babaszoba

Ha babaszoba dekorálásról van szó, biztos vagyok benne, hogy (az európai kultúrában legalábbis) szinte mindenkinek a kék és a rózsaszín, esetleg a zöld, a sárga, a fehér és a barna színek jutnak az eszébe. Na és a fekete…? Azt hiszem, megegyezhetünk abban, hogy 100 emberből max 1 említené potenciális babaszoba színként.

PEDIG… Íme egy szerintem fantasztikus példa arra, hogy mennyire vidám, barátságos és meghitt környezetet lehet teremteni a fekete használatával is. Engem teljesen lenyűgözött ez a szoba, amelyet a texasi Michele Watson álmodott meg és váltott valóra kisbabája számára. A takarókat és a színes labdás függőt ő maga készítette, meg is lehet vásárolni ezeket a boltjában.

Fotók: Michele Watson (screamy mimi)

Comments

  1. Borzasztó szokatlan. De meggyőzött. 🙂 Az élénk színek is sokkal jobban kijönnek a sötét alapból. 🙂

    Kedvelés

  2. Nem rossz, bár kell az a sok színes cucc bele, hogy ne legyen annyira komor a fekete. Így pedig szerintem már tök mindegy, hogy az a fal milyen színű.
    Ha pedig egy lakberendező minden cucca trendi, akkor elmondhatom, hogy az én gyerekemnek is van egy menő plüss a szobájában, ugyanis pont olyan cifra zsiráfja van, mint amilyen a második képen kukucskál ki a kosárból a jobb alsó sarokban. 🙂

    Kedvelés

Trackbacks

  1. […] múltkor mutattam Nektek egy fekete alapon színes babaszobát, most itt a fordítottja, egy nagyon fehér szoba igen élénk színekkel. Lea Bawnager és férje […]

    Kedvelés

Hozzászólás