beleülni a télbe

Most fedeztem fel magamnak Bruno Erpicum építész irodáját, ahonnan sok-sok mindent fogok még mutatni Nektek, de az időjárásra tekintettel kezdjük a 2002-ben épült ROLY házzal. Egy régi épületet újítottak fel, megőrizve eredeti hatását, ugyanakkor megtoldva egészen modern ötletekkel, mint például a tisztán üvegfalú nappalival.

Télen lenyűgöző lehet ott üldögélve, puha takaróba bugyolálva, gőzölgő teával a kézben beszélgetni…
Nyáron viszont szerintem engem zavarna, hogy nem tudok onnan azonnal kilépni a kertbe, mezítláb a fűre, amit, ha jól látom, nem lehet.

Fotók: Jean-Luc Laloux

Comments

  1. hát ez elég pofátlan egy iroda! :-)))

    Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s