reKU-t mindenkinek!

Néhány héttel ezelőtt, ahogy barangoltam a neten, megláttam egy képet egy gyerekszobáról, ahová Neszmélyi Réka festett rajzokat a falra. Annyira egyediek és tündériek voltak a figurái, hogy muszáj volt utánajárnom, ki is ez a Réka és mit is csinál pontosan. Kiderült, hogy a MOME-n tanul, mellette pedig rajzol, sőt, már tanít is rajzolni. Elsősorban gyerekszobákba készít dekorációkat (erről még később majd írni fogok egy másik bejegyzésben), de rajzol mást is egyedi megrendelésekre. Amikor megláttam a Facebook oldalán egy bögrekészletet, amelyet egy esküvőre készített, tudtam, hogy valami ilyesmi lenne a tökéletes ajándék a közelgő 5. házassági évfordulónkra. Ami a legjobban megfogott az egészben, hogy ahhoz a bizonyos készlethez egy vers adta Rékának az ihletet, és abból merítve rajzolt hozzá képeket.

Márpedig fontos versünk nekünk is van… Egyszer régen, egy nagy szerelmi csalódás után a sebeimet nyalogatva találtam teljesen véletlenül. Találomra lapoztam fel egy kötetet, itt nyílt ki, és akkor engem nagyon szíven talált. Úgy éreztem, mintha József Attila egyenesen nekem írta volna.

Nyár volt,
De mindnyájan fáztunk,
Hát begyújtottunk a mesekályhákba,
Ott melegedett belém,
Hogy valahol, ahová elérünk,
Vár ránk a lány, aki mi vagyunk,
Vár rátok a legény, aki meg ti vagytok,
Biztosan és észrevétlenűl,
Mint hóborított földekben a tavasz
És előjön és megigéz,
Ha napszivünk kisüt szép homlokunkon.

Elolvastam, és tudtam, hogy egyszer majd pontosan így lesz… És pontosan így is lett… 🙂
Úgyhogy mikor A Férj megkérte a kezem, elmeséltem neki ennek a versnek a történetét, és mivel neki is nagyon megtetszett, ez került az esküvői meghívónkra.

Két hete, mikor megláttam azt a bögrekészletet, azonnal írtam Rékának, hogy tudna-e rajzolni nekünk is “vershez-bögrét”. És Réka azonnal válaszolt, és persze tudott. A bögrék nagyon gyorsan elkészültek és szerintünk fantasztikusak lettek. Nagyon-nagy örömet okozott nekünk vele, és mindenkinek csak javasolni tudom, hogy ha igazán klassz egyedi ajándékot szeretnétek egy nagyon kedves és baromi tehetséges lánytól, akkor keressétek reKU-t!

Nagyon köszönjük, Réka! 🙂

A fotók forrása: reKU Facebook oldala.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: