eladó a lakásod? csinálj neki weboldalt!

eladó lakás Knézich utca

Szörnyülködtünk és bosszankodtunk már itt együtt a blogon annak kapcsán, hogy milyen borzalmas lakáshirdetésekkel van tele az internet itthon, de hogy ne csak nyávogjunk folyton, most mondok egy jó példát is. Ugyanis egyre többször találkozom szembe azzal, hogy igényesebb tulajdonosok külön honlapot készítenek a lakásuk, házuk eladásának céljára, és szent meggyőződésem, hogy így nagyobb sikerre lehet számítani. Ezt most megerősítette barátnőm is, aki a fenti lakását árulja ilyen módon néhány hete, és azt mondja, mióta saját honlapja van a lakásnak, látványosan többen érdeklődnek iránta.

Így nincs beszorítva az ember a szokásos ingatlanos portálok által előre meghatározott kategóriákba, azt és annyit ír le a lakásról, amit csak szeretne, annyi képet tesz fel, amennyit csak szeretne, ráadásul semmi akadálya, hogy mindezt totálisan ingyenesen tegye meg, mondjuk valamilyen díjmentesen elérhető blogsablon felhasználásával. Ha pedig kész a honlap, a feladat már csak annyi, hogy a linkjét minél több helyre eljuttasd, vagyis például nem kell hatalmas méretű fényképfájlokat küldözgetni e-mailen, ha egy potenciális érdeklődő az ingatlanportálokra általában feltölthető mini méretű fotóknál többre lenne kíváncsi.

Ha egyszer eladjuk a lakásunkat, én biztos ezt fogom csinálni! De addigis, vegyétek meg Ildi barátnőm lakását, nagyon szuper! 😉

eladó lakás Knézich utca 2

Comments

  1. Na Ti csak ne adogassátok el egyelőre a lakásotokat! 🙂 Három napja M. kisfiam reggel zokogva ébredt, hogy “anya, anya, a Gabiék elköltöznek!!!!! és anya, anya, a Marcsiék is elköltöznek!!!!” Mondom neki, nem, nem, ne aggódj, nem költözik el senki, de csak sírt tovább: “De igen, anya, a Gabiék elköltöznek!” Ez volt a rémálma… alig bírtam megnyugtatni szegénykét, hogy csak álmodott.

    Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: