bolhapiacról 35 négyzetméteren

airbnb kiadó lakás buda 3

Ismeritek az airbnb-t? Ha mondjuk külföldre (vagy akár belföldre) utaztok, és szívesebben laknátok egy magánkecóban, mint egy szállodában vagy motelben, akkor mindenképpen érdemes átböngészni, hogy kik milyen szállásokat ajánlanak az adott városban. Sokszor lehet kifejezetten klassz lakásokra bukkanni rajta, és persze látva a korábbi vendégek visszajelzéseit, könnyen képbe lehet kerülni, hogy valóban érdemes-e kivenni, jó fej volt-e a tulaj, van-e a közelben ABC, stb.

Néha teljesen random módon szoktam rajta böngészni és most találtam egy kis budai 35 négyzetméteres lakást, amit meg is mutatok nektek. Elsősorban azért, mert ezen a blogon a főképp minimál tematika miatt általában kifejezetten nagy terekkel találkozhattok, pedig én vadászom ám a szerintem klassz, egészen picike lakásokat is.

Nekem nagyon bejön, ahogy a teljesen fehér szobákat a legkülönbözőbb színű, gondolom főleg bolhapiacokról összeszedett, vintage stílusú tárgyakkal dobták fel, a kis padnak és az ablakok előtti széles párkánynak pedig kifejezetten barátságos hangulatot ad a virágos ikeás Fredrika textil. Tök jó példa arra, hogy egészen pici tereket is fel lehet dobni, méghozzá fillérekből!

airbnb kiadó lakás buda 4

airbnb kiadó lakás buda 5

airbnb kiadó lakás buda 6

airbnb kiadó lakás buda 7

airbnb kiadó lakás buda 8

airbnb kiadó lakás buda 9

airbnb kiadó lakás buda 10

airbnb kiadó lakás buda 12

airbnb kiadó lakás buda 13

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: