dekortapasz próbálós

IMG_1685 copy

Van valami zsigeri tartózkodás bennem a falak szögelésével kapcsolatban, nem tudom magam rávenni, hogy úgy tegyek fel képeket, hogy aztán, ha változtatni szeretnék rajta, gondolkoznom kelljen azon, mit kezdek a tátongó lyukakkal. Ezért nálunk még mindig nincs egyetlen kép sem a falra szögelve.

Ugyanakkor imádom a képeket, ha másokhoz megyünk vendégségbe, képes vagyok hosszú percekig böngészni a fotókat, festményeket, gyerekrajzokat, valamiért érdekes szórólapokat és mindenféle más illusztrációt, amiket a háziak szeretnek látni maguk körül. Nem csoda, ha itthon is állandó képkirakási mániám van, és hogy ennek – a szögutálatom ellenére – tudjak hódolni, kézenfekvő megoldásnak tűnt dekortapaszt használni. Úgyhogy próbálkoztam már többfélével, amiket különféle hobbiboltokban vettem, és lehet, hogy csak én választottam valamiért rosszul, de sajnos pár nap után mindig elengedték a falat és leestek a képekkel együtt. Úgyhogy már épp kezdtem feladni ezirányú próbálkozásaimat, mikor utolsó ötletként eszembe jutott, hogy Varga Emese, a Dekorella blog írója többek között dekortapaszokkal is foglalkozik, ezért megkérdeztem tőle, hogy szerinte mi lehet az oka, hogy nálam mindig leesnek. Ő pedig válasz helyett próbaképpen küldött nekem pár tekercset, nézzük meg, ezekkel mi történik.
Na, hát ezúton örömmel jelentem neki is, hogy gyakorlatilag már 4 hónapja tartanak a tapaszok, és egyik sem esett le eddig, ez a bejegyzés pedig igazából most csak azért született, hogy dokumentáljam a helyzetet. A rózsaszín csíkosak az előszobánkba kerültek a fekete-fehér családi fotóink rögzítéséhez, a kékek pedig a gyerekszobába.

IMG_1693 copy

Az én fiaim is minden nap nézegetik a képeket, és ha vendég gyerekek jönnek, valamiért ők is legelőször ezekhez a rajzokhoz rohannak és nagyon cukik, ahogy jó közelről megcsodálják őket mindig. Ide egyébként továbbra is gyűjtöm az illusztrációkat a Pinterestes gyerekmappámba, most éppen Ryo Takemasa rajzaiért vagyok oda, ki is fogok tenni közülük néhányat.

IMG_1719 copy

IMG_1717 copy

Szóval, én bevállalom, hogy nem olyan rendezett, mintha minden képkeretben lenne, de nekem ez pont így tetszik, Emese, Neked pedig ezúton is nagyon köszi a tapaszokat!!! 🙂

Trackbacks

  1. […] Bármit szívesebben megteszek: csak simán nekitámasztom a festményt a falnak, vagy dekortapasszal ragasztok, vagy falimatricázok, tényleg bármi jöhet, amitől nincs az az érzésem, hogy ha egy reggel […]

    Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: