vendégpost: Trom Kata az otthonáról


“Szeretem a tárgyakat, képeket, textileket, növényeket magam körül, mindegyikhez személyes kapcsolat és élmény fűz. Színekkel, formákkal vesznek körül, és naponta energiával töltenek. Otthonom élő egységnek érzékelem, mint egy barátságos élőlény, körbevesz és beszélget velem. Nem csak velem, másokkal is: szeretnek ide járni az emberek.

Szavak nélkül is értjük egymást, ha kell, megnyugtat, ha kell, viccet mesél, a fények-árnyékok érzékeny, örökké változó játéka a falon és a mennyezeten újra és újra lenyűgöz, mintha egy másik dimenzióból érkező film peregne játékosan a szemem előtt.

Ennek a filmnek mégis része vagyok, otthonom tereiben – magamban “jelen-lét-terek”-nek nevezem – az egész világ elfér és megjelenhet. Jól esik itt csak úgy lenni, megélni a jelent, vagy éppen tudatosan tapasztalni a létezés örömét, a mély/felemelő baráti beszélgetéseket, az inspiráló együttléteket. Van egy titkom, amit most mégis megosztok: mikor elindulok, vagy megérkezem szeretettel köszönök ennek a térnek, ami most az otthonom, és tudom örül és hálás érte.”

Ha kíváncsiak vagytok Kata lakására részletesebben is, a Lakáskultúra cikkében megnézhetitek!

Ha pedig úgy érzitek, tudnátok mit tanulni tőle, Kata szeretettel vár mindenkit következő Tér-lélek-tan tanfolyamán az október 15-16-i hétvégén!

Trackbacks

  1. […] foglalkozó tanfolyamát már bemutattam Nektek, és mivel nagy sikert aratott az előző vendégpostja ezen a blogon, most ismét olvashattok tőle egyet. […]

    Kedvelés

  2. […] Kata neve már többször szerepelt ezen a blogon, írt már vendéspostot is, és ajánlottam már a lakberendezés lelki hátterével, a lakásunknak az életünkre és az […]

    Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: