B szobája

Decemberben kaptam a kérdést egy kedves ismerősünktől, aki édesanya: “Vállalsz-e lakberendezési tanácsadást nekem, saját részre. (Kisfiam unta meg a babaszobát, 10 éves, és fiús kuckót akar. Ma este egyelőre csak letéptük a babás tapétát a falról.)”

Hű, hát én teljesen meg voltam hatódva, hogy tőlem valaki – a jól edzett családomon kívül – ilyet kérdez… Baromi jólesett, és persze kapva-kaptam az alkalmon, mondván, naná, nagyon szívesen. Első körben azt kértem a mamától, hogy írja le nekem, milyen emberke a fia, mi érdekli, van-e hobbija, van-e vmi, amiért rajong, stb, és hogy van-e valami kívánsága a szobájával kapcsolatban, vagy valami, amit semmiképp nem szeretne. A mama lelkesen elküldött minden információt, valamint kérésemre képeket a szobáról.

Mindketten lelkes vadászatba kezdtünk a neten különféle inspiráló fiúszobák iránt. Volt is néhány ötletem, el is küldtem neki őket, és mi mamák egyetértettünk abban, hogy hát igen, ezek valóban klasszul néznek ki. Csakhogy volt néhány vizsgám még hátra, kicsit elmaradtam a segítségnyújtással, nekik meg éppen az az időszak volt ideális a felújításra. Ráadásul B-nek, a kisfiúnak, mint kiderült, teljesen határozott elképzelései voltak szinte minden részletet illetően, a színektől a témákig, a textilektől az összes anyagig. Így hát, mire én akárcsak észbe kaphattam volna, már el is készültek az egésszel.

A 10 éves B maga festette a falakat, vágott és ragasztott, takarított és újra takarított és újra takarított, gyakorlatilag mindent ő csinált, kivéve, amit egyszerűen képtelenség lett volna neki csinálnia. Közben segített neki a nővére is, főképp a szoba egyik falára került graffiti kivitelezését illetően, és persze a szülők sem maradhattak ki a mókából.

Íme hát a képek a végeredményről, úgy nézzétek tehát, hogy ez egy 10 éves kisfiú munkája…

Én végül így buktam el életem első lakberendezős feladatát, de azt hiszem, kénytelen vagyok meghajolni a Maistro és az egész család előtt azért, ahogyan ezt a felújítást együtt végigcsinálták! Ezúton is üzenem, hogy klasszak vagytok! 😉

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: