óda egy svéd teraszhoz

svéd teraszos lakás 1.jpg.cimg

Reggel 8-tól mostanáig takarítottam, úgyhogy megérdemeltem, hogy főzzek egy isteni kávét és leüljek keresni valami inspiráló lakást, míg a kisfiam alszik. A teraszunkkal fejeztem be a takarítást, és épp azon gondolkoztam, milyen jó, hogy még ilyen szép az idő, hogy még kint lehetnek a párnáink a külső kanapén, és még kiülhetek napozni egy picit, mielőtt majd körülbelül egy hónap múlva be kellene menekítenem onnan mindent. Kicsit megsajnáltam magam, hogy jön a hideg, erre lám, találtam egy gyönyörű svédországi lakást elképesztően klassz terasszal, és ez most kárpótolt a közelgő hideg napokért.

A brazil kortárs lakberendezés mellett tagadhatatlan, hogy a svéd áll a legközelebb hozzám, egyszerűen imádom, ahogy kombinálják a színeket, formákat, mintákat, amilyen képeket kitesznek a falakra, nagyon bejön. Nem tudom, hogy ez a sok-sok éves, IKEA-katalógusokon történt lakberendezési szocializáció hatása-e, vagy anélkül is így lenne, de hogy tény, az biztos.

Na, de nem dumálok tovább, nézzétek meg ti is, hogy lehet olyan teraszt csinálni, ahonnan egy vendég se akar majd hazamenni soha. 🙂

svéd teraszos lakás 2.jpg.cimg

svéd teraszos lakás 3.jpg.cimg

svéd teraszos lakás 4.jpg.cimg

svéd teraszos lakás 5.jpg.cimg

svéd teraszos lakás 6.jpg.cimg

svéd teraszos lakás 7.jpg.cimg

svéd teraszos lakás 8.jpg.cimg

svéd teraszos lakás 9.jpg.cimg

svéd teraszos lakás 1o.jpg.cimg

svéd teraszos lakás 11.jpg.cimg

Forrás: Skeppholmen

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: