ismeritek Zai Vikit?

fuggesztek4-by-dizain

Bevallom, ritkán érzek késztetést, hogy eddig még számomra ismeretlen designblogokat keresgéljek, leginkább azért, mert újabbak találása nélkül is épp elég időt töltök már el ilyen oldalakon, és valahogy muszáj korlátoznom saját magam. Lassan egy hete azonban kényszerpihenőn vagyok, szigorú ágynyugalomban, így miután már minden aktuális közéleti hírt, A Férj által hazahurcolt újságot és még karácsonyra kapott könyvet elolvastam, nekiálltam kicsit körülnézni a blogvilágban.

Így bukkantam teljesen véletlenül Zai Viki oldalára, ami igazán nagy meglepetés volt számomra. Bemutatkozását olvasva megtudtam, hogy fotós, reklámszakember és enteriőrtervező egy személyben, ami az ő esetében nem csak papíron és elméletben létező tudást jelent, de nem ám. Weboldala, a dizain tele van saját munkáival, amelyek szín-, stílus-, formavilága, hangulata nagyon közel áll hozzám.

table-by-dizain2

Felüdülés látni ennyire szépen fényképezett, letisztult, eredeti tartalmakat közzétevő magyar designblogot. Az már csak a ráadás, hogy Vikinek egy csomó DIY projektje is látható az oldalon, és szinte egytől-egyig olyanok, hogy a “magambarkácsoltam” tárgyakon sajnos sokszor érződő “gagyiságnak” nyoma sincs. Legyen akár lámpa, beltéri hinta, dohányzóasztal, éjjeliszekrényként funkcionáló sámli: baromi jól néz ki minden, ami kikerül a kezei közül.

lerakoasztalka-by-dizain9

Lényeg a lényeg, Viki egy lelkes új olvasót kapott a személyemben, gratulálok az eddigi munkáihoz és kíváncsian várom a továbbiakat!

hinta-by-dizain5

Comments

  1. Klassz a design! A növények meg a kaspó pedig egyszerűen szuper – csak nem a lechuzakaspo.hu oldalról rendeltétek? 🙂

    Kedvelés

  2. Szia Gabi, köszönöm a kedves szavakat és a reklámot! Sokat jelent nekem, újabb bizonyíték, hogy jó úton járok. 🙂
    Jocinak meg azt üzenem, hogy eltalálta. :))

    Kedvelés

Hozzászólás