ötlet: kiságyból rajzasztal

Ha ismerősöknél járok, és a lakásukban valami jó ötletet látok, mindig megpróbálom rábírni őket, hogy írhassak róla az aranyhalon. Így kerül most ide az a rajzasztal, amit Attila csinált gyerekeinek, Lilinek és Levinek egy kiszuperált IKEA kiságyból. Bár ezt én is csak Attila Facebook oldalán láttam, és nem élőben, szerintem szenzációs lett, a két lurkó pedig odáig van érte, úgyhogy itt a helye.

De íme a hiteles forrás, a történet Attila szavaival:

“Mivel Levente fiunk is kinőtte és rendesen szét is rágcsálta a kiságyat úgy döntöttünk, hogy még biztonsági tartaléknak sem tesszük félre.
Az én feladatom a kivitelezés volt. Az ágy egyébként a legolcsóbb IKEA termék, ennek megfelelően az átalakítás nem okozott nagy gondot. Vágattam egy lapszabász cégnél egy az epedával megegyező méretű MDF lapot. Majd ezt bevontam a korábban rendelt öntapadós kréta tábla fóliával. A végén a táblát a epeda gyári rögzítési pontjain rögzítettem a szintén ikeas csavarokkal. A legnagyobb szívásfaktorú művelet a négy bolygós kerék rögzítése volt.
Az egész kb: 2 óra alatt megvolt és nem került többe, mint 5000 Ft
A gyerekek imádják.Órákig képesek molyolni mellette.”

Én azt mondom, éljenek az ilyen apukák, és meg kell mondjam, baromira irígylem Lilitől és Levitől ezt a vagány kis mini-irodát! 🙂

Comments

  1. Óriási! 🙂

    Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: