a H Rezidencia

001-residence-utwentysix-design-studio

Ha meglátjátok ezt a nappalit, vajon mit gondoltok elsőre, milyen ember(ek) otthonában van? Vajon csak egy ember lakik itt, vagy több? Fiatalok, idősek? Van gyerekük, vagy nincs? Egy pillanatra gondoljátok át, azután olvassatok csak tovább.

Szeretek ugyanis nagyon szép házakat mutatni nektek, ahogy ezt is, de nem tudom megállni, hogy ne térjek ki arra, hogy engem nagyon meglepett, mikor olvastam, hogy ez az otthon kifejezetten egy “ötgyerekes, egykutyás” család számára tervezte a Utwentysix Design Studio. Vagyis a dizájnerek az első perctől tudták, hogy 5 gyerek és 1 kutya fog rohangászni, játszani, kúszni, mászni, enni, inni ezekben a szobákban, és ennek ellenére nem féltek például fehér bőr ülőgarnitúrát, vagy sok üvegfelületet használni. Lehet persze, sőt, nagyon valószínű, hogy a családnak nem csak 5 gyereke és 1 kutyája, de tetszőleges számú házvezető- és takarítónénije is van, meg az is lehet, hogy a gyerekek bentlakásos iskolában nevelkednek, ezért nem veszélyeztetik különösebben a nappali bútorait. Ha pedig így van, akkor nem csoda a választás. Én mindenesetre, aki láttam már, ahogy a 2 éves Máté – megkaparintva valahogy a nagypapa keresztrejtvényfejtéskor óvatlanul előlhagyott tollát – boldog vigyorral húzott vastag fekete vonalat a vadiúj fehér bőr kanapé párnákkal sem eltakarható kellős közepére, és aki kétnaponta sikálom (na jó, ne füllentsünk, mondjuk hogy sikálhatnám) le az előszobai tükröt, amit őfelsége előszeretettel tapicskol össze a gyurmás-mandarinos-festékes-stb kezecskéivel, és hetente radírozom le a falakról a titokban odapingált műremekeket, nem hiszem, hogy egy sokgyerekes családnak ilyet mernék tervezni. (Attól persze most tekintsünk el, hogy nem tervezek senkinek semmit, ez most csak egy hipotetikus bizonyosság.)

Na mindegy, ezek csak az én kis földhözragadt anyai gondolataim, de ettől függetlenül ez a lakás gyönyörű, szeretem a nyugodt földszíneit, és szeretem ahogy ezt harmónikusan tudják felváltani egyes helyiségekben a fehér alapon színes kombinációkkal. A sötétbarna lépcső és a fürdőszoba pedig egyenesen gyönyörű…

003-residence-utwentysix-design-studio

004-residence-utwentysix-design-studio

005-residence-utwentysix-design-studio

006-residence-utwentysix-design-studio

007-residence-utwentysix-design-studio

008-residence-utwentysix-design-studio

009-residence-utwentysix-design-studio

010-residence-utwentysix-design-studio

Forrás: Home Adore

Comments

  1. Sziasztok,

    gyönyörű, csodálatos, szép bútorok, szép ülőgarnitúra.

    Nagyon gusztusos, gratulálok!

    További szép napot!

    Kedvelés

Hozzászólás