embert lakásáról no. 5 – Niki, Ivan és Hanna

 

Niki barátnőm volt az első, akinek picike albérletét bemutattam anno az “Embert lakásáról” sorozatomban, melyben igazi hús-vér emberek igazi-hús vér élettereit szeretem megmutatni Nektek.

Niki akkor éppen egyedül élt, Budapesten, gyerek nélkül – azóta nagyot változott körülötte a világ: most Svájcban él, a félig angol félig svájci származású Ivannel, és immár egy kislányuk is van, Hanna. Niki és Ivan nagy szenvedélyük, a siklóernyőzés kapcsán ismerkedett meg egymással. Aloft néven alapítottak is egy céget, ami mindenféle siklóernyős designcuccot árul, amit ők maguk terveznek. Náluk jártunk vendégségben, és mivel tavalyi beköltözésükkor mutattam fotókat a szerintem szenzációs házukról a blogon, (amit nagyon szerettetek Ti is), természetesen nem hagyhattam ki, hogy körbefotózzam, hogyan is élnek benne.

Ami engem egyből megfogott, mikor Niki átküldte a fotókat az épületről, hogy mennyire elképesztően profi módon sikerült a tervezőknek egy régi svájci városka hagyományos épületei és temploma mellé egy szupermodern épületet úgy beilleszteniük, hogy az tökéletesen illeszkedik a tájba és nemhogy megbontja, hanem kiegészíti azt és emeli a fényét. Egyszerűen imádom ezt az épületet ebben a környezetben, kifogástalan munkának tartom.

A lakás berendezése nem kifejezetten ide lett válogatva, de így is nagyon jól működik, Niki és Ivan is hozta a régi dolgait és felhasználták közülük azokat, amik illenek ebbe az impozáns térbe. Szerintem szuperbarátságos otthont sikerült varázsolniuk már ezalatt a kevesebb, mint egy év alatt is, amióta benne laknak, öröm volt velük lenni itt.

Hannának egyébként éppen ma van a legeslegeslegelső szülinapja, úgyhogy ezúton is Isten éltesse, különösen is üdvözlik a fiaim, akik állandóan emlegetik, mióta hazajöttünk! 🙂

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: