köszönet a POLOboxnak…

IMG_3086

Az ember hajlamos rá, hogy csak bosszankodjon, amikor egy üzletben átvágják, nem kedvesek vele, nem segítőkészek, nem kezelik úgy, mint “A VEVŐT”, amely minőségünket a fogyasztói társadalom koronázott királyaiként annyira szeretünk hangoztatni. Az ritkábban fordul elő, hogy köszönetet mondunk azért, ha valahol annyira kedves kiszolgálásban van részünk, ami fogyasztói társadalom ide vagy oda, sajnos még mindig nagyon ritka Magyarországon. Mi most rábukkantunk egy ilyen helyre, és – mivel borravalót nem fogadtak el tőlünk – ezzel a bejegyzéssel szeretném megköszönni, és ezáltal reklámozni azt az üzletet, amely lehetővé tette, hogy valakinek nagyon boldog szülinapot szerezzünk.

A történet azzal kezdődött, hogy családunk egyik tagja most lett 30 éves, és az egyik ajándékötletünk az volt, hogy az általa a Pinteresten kedvencként elmentett idézetek felhasználásával készítettünk neki pólókat. Igen ám, csakhogy mint ahogy ez lenni szokott, mi sem a kellő időben álltunk neki a megvalósításnak, hanem az utolsó utáni pillanatban. Egyszer már volt jó tapasztalatunk a POLObox-szal, úgyhogy őket kerestük meg: a szombati szülinapi buli előtti csütörtök este… Három különböző pólót szerettünk volna, mindet más színben és más mintával. A méret sem volt mindegy, mert a megajándékozott a kifejezetten bő és hosszú pólókat szereti.

Mivel ugye csak csütörtök este szóltunk, és pénteken már tele voltak más munkákkal, a POLOboxos Kolos László az egész szombat délelőttjét bent töltötte a boltban, hogy az esti szülinapra kész legyenek a pólók – annak ellenére, hogy szombaton nem is dolgoznak… Nem számított, hogy túl kis felbontású képeket küldtünk és hogy volt, olyan kép, amin egy szót ki akartunk cserélni (amihez ugye szerkeszteni kellett a teljes képet) – márpedig ezek miatt egy csomót kellett vacakolnia velük, ahelyett, hogy mondjuk a végre gyönyörű napsütésben sétált volna egyet. Mivel tudta, hogy fontos nekünk, hogy hosszú legyen a póló, és mondta, hogy az egyes darabok között akár 4 cm különbség is lehet, nekiállt, és az XL-es raktárkészletet egyenként átválogatta, hogy megtalálja a 3 leghosszabb darabot… Közben pedig vagy 10x beszélt velünk telefonon, hogy a felmerült kérdéseket tisztázzuk és mindenképp tökéletes verziók szülessenek. Persze mindez a szolgálatkészség nem számítana túl sokat, ha silány minőséget kaptunk volna, de nem. A pólók gyönyörűek lettek, az egyiket közelről is végigfotóztam, hogy lássátok. Baromi jó az anyaguk, jó lett a rájuk nyomtatott képek felbontása, és még szépen be is lettek csomagolva. Majd mindezek után nem volt hajlandó borravalót elfogadni…

Már ettől jó kedvünk lett egész napra, jól indult a szülinap, és a végén az ünnepelt nagyon örült az ajándékoknak. Én pedig akkor most borravaló helyett azt mondom: ha bármikor céges, vagy ajándék pólóra van szükségetek, bátran forduljatok a POLOboxhoz!!!

IMG_3077

IMG_3080

IMG_3083

IMG_3067

Kolos László
www.polobox.hu
+36-70-3020-454
Budapest 1119 Rátz László u 44.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: